Hotel2017BakonHotelkamer

Het hotel*** ligt op slechts 250 meter van het centrum van Passo Tonale en de skiliften. Het is ruim opgezet en in de afgelopen jaren gerenoveerd.
De familie Veclani zorgt er voor dat het de gasten aan niets ontbreekt en dat ze zich thuis voelen in hun ‘huis’.
We hebben hier een aantal sfeervolle kamers in optie. Wilt u een mooiere kamer? In november 2010 zijn een aantal kamers helemaal opnieuw ingericht. Tegen een kleine meerprijs kunnen we deze voor u reserveren.
Het balkon met prachtig uitzicht zal bij mooi weer een geliefd plekje zijn om letterlijk en figuurlijk de ongerepte witte natuur 'in te ademen'.
In het restaurant worden gerechten van de streek, samen met specialiteiten van de Italiaanse en internationale keuken geserveerd. Naast het 3- gangen keuze menu is er iedere avond een uitstekend salade buffet.

In de grote multifunctionele zaal van het hotel zullen ’s morgens de yogalessen gegeven worden. Het hotel beschikt over een internetpointe met W.I.F.I. connectie voor uw laptop. Het hotel beschikt over een ski depot met schoen warmers. Tevens is er een mogelijkheid je skimateriaal achter te laten vlak bij de piste. De prijs van deze reis is gebaseerd op 2 personen in een 2-persoons kamer. Voor een 1-persoonskamer geldt een toeslag.