SneeuwwandelensledehondentochtPejo_3000

Sneeuw wandelen

Een nieuwe trend is het wandelen in de sneeuw. Onder stevige waterdichte wandelschoenen bevestig je speciaal hiervoor ontworpen ‘sneeuwrackets’.
Hiermee kun je zonder al te diep weg te zakken in de sneeuw op de mooiste plekjes komen!

Sleehondentocht

Wanneer de omstandigheden voor de sleehonden goed zijn kan er een tocht geboekt worden. Een ervaring die je niet overal kunt opdoen.

Helikopter vlucht

Trakteer jezelf op een waanzinnig uitzicht op de skipistes en de hele omgeving van Ponte di Legno en Tonale. De tour start bij de Heliport in Passo Tonale. Maak de meest mooie foto's van adembenemende uitzichten en spectaculair landschap. 

Elders skiën:

Folgarida - Marilleva - Madonna di Campiglio

Bij voldoende belangstelling gaan we een tour maken van een dag naar Marilleva, Folgarida en Madonna di Campiglio. Deze laatste plaats wordt veel bezocht door de Italiaanse jetset. De pistes zijn prachtig en gevarieerd.Wie weet lunchen we dan bij de bekende Rifugio Graffer al Grostè met schitterend uitzicht op de Dolomiti Brenta en het Adamello massief!

Pejo

In januari 2011 is de hypermoderne “Pejo 3000” cabine lift in gebruik genomen. Deze ontsluit de hellingen van de Monte Vioz die behoort tot het Ortler- Cevedale Massief. De nieuwe cabine lift geeft skiërs de mogelijkheid tot het maken van een onvergetelijke afdaling van de legendarische “Val de la Mite” piste, een van de mooiste en verbazingwekkende afdalingen van de Alpen! Deze winter verlengt tot 8 km lang!
Voor de “Val di Sole” is dit de 2e mogelijkheid, naast de Presena gletcher vanuit Passo Tonale, om op een hoogte van 3000 meter te skiën.Bij voldoende belangstelling gaan we hier een dag naar toe. Wie er al geweest is heeft deze uitstap ervaren als skiën in een oase van rust.